Instituttet for Numerologi > Personligt > 11 ting du ikke vidste om mig

11 ting du ikke vidste om mig

11 ting du ikke vidste om mig

Selvom jeg har en fortid som fotomodel, er jeg temmelig introvert, så det falder mig ikke super naturligt at poste billeder af mig selv eller dele personlige detaljer.

En dag fik jeg en besked, hvor én spurgte mig, om min Facebook konto var sådan en, der blev styret fra Kina eller om jeg var en rigtig levende person. Det fik mig til at tænke, at det måske var en god ide at begynde at dele lidt mere omkring mig selv og mit liv, så at man kan se, at der er en levende person bag de numerologiske prognoser.

Så jeg har besluttet mig for at dele lidt mere af mig mere jævnligt, så der i hvert fald ikke er tvivl om hvem er hende Millicentt, der skriver om de dagsenergier og månedsenergier og blogs om numerologien og alt muligt andet.

Hvis du har lyst til at lære mig lidt bedre at kende, så er her en u-perfekt liste af personlige mere eller mindre særegne detaljer.

Læs hele Millicentt Rosamundes blog indlæg her: 11 ting du ikke vidste om mig.

Instituttet for NumerologiHer på siden finder du altid et spændende udvalg af blog indlæg om numerologi og om spirituelle emner med berøringsflade til numerologien skrevet af Danmarks dygtigste numerologer, alle fra Instituttet for Numerologi i Danmark.

Find Numerolog siden er under Instituttet for Numerologi, der har til formål at gøre det let for dig som forbruger at finde en dygtig og kompetent samt uddannet og certificeret numerolog til dit navneskifte.Siden fungerer som et kartotek hvor du kan finde den rette numerolog for dig.Klik på Find Numerolog og lær numerologerne at kende.Følg også med her på blog siden og lad numerologiens magi folde sig ud for dig.