Instituttet for Numerologi > Numerologi > 1111 numerologisk kode og engletal

1111 numerologisk kode og engletal

1111 numerologisk kode og engletal

I dette blog indlæg vil jeg fortælle om den numerologiske kode 1111 og de forskellige betydninger, som den bærer på.

Hvert år er november måned et vært for den særlige engleenergi, der er stærkest d. 11/11. Det, der kendetegner d. 11/11 generelt er at det er en særlig portal for lys, ny energi og manifestation, der åbnes på verdensplan.

Lige meget om du er bevidst omkring det eller ej, så prikker energien til dit ubevidste, den låser op for dele af dig som har slumret.

Millicentt Rosamunde har skrevet denne artikel om numerologi.

1111 koden og portalen minder dig om, at du er skaberen af dit liv. Jeg har et forslag til meditation, som jeg vil opfordre dig til på denne dag.

Den særlige kode 1111 er også et budskab, der er kodet med utrolige mængder lys. Hvis du ser mange 1-taller i din hverdag, så er der nogen der prøver at komme i kontakt med dig, så er der budskaber til dig.

Læs hele Millicentt Rosamundes blog indlæg her: 1111 numerologisk kode og engletal.

 

Instituttet for Numerologi

Her på siden finder du altid et spændende udvalg af blog indlæg om numerologi og om spirituelle emner med berøringsflade til numerologien skrevet af Danmarks dygtigste numerologer, alle fra Instituttet for Numerologi i Danmark.

Find Numerolog siden er under Instituttet for Numerologi, der har til formål at gøre det let for dig som forbruger at finde en dygtig og kompetent samt uddannet og certificeret numerolog til dit navneskifte.

Siden fungerer som et kartotek hvor du kan finde den rette numerolog for dig.
Klik på Find Numerolog og lær numerologerne at kende.

Følg også med her på blog siden og lad numerologiens magi folde sig ud for dig.