Den Klassiske Numerolog Uddannelse - Instituttet for Numerologi

Den Klassiske Numerolog Uddannelse

Grund Uddannelsen til numerolog er Danmarks professionelle numerolog uddannelse under Instituttet for Numerologi.

Som den eneste numerolog uddannelse i Danmark giver Den Klassiske Numerolog Uddannelse (KNU) mulighed for at opnå en beskyttet numerolog titel, klassisk numerolog titlen, der validerer at numerologen har modtaget en reel kompetencegivende uddannelse indenfor den klassiske numerologi, indføring i den spirituelle verden og dennes lovformeligheder samt værdier som etik og empati.

KNU er et 9 mdr. langt forløb med 9 moduler fordelt over 12 livedage.

Alle undervisningsdage foregår i dagstimerne i hverdage. Udover undervisningen er der tilknyttet en online side samt Forum for at optimere læringsprocesserne imellem livedagene.

Den Klassiske Numerolog Uddannelse - Instituttet for Numerologi

Du kan se datoerne for undervisningsdagene på næste holdstart her:

Modul 1 – Grundlæggende Numerologisk Teori – Onsdag d. 20. + d. 21. september 2023 kl. 10-17
Modul 2 – Proces og Vækst – Torsdag d. 12. oktober 2023 kl. 10-17
Modul 3 – Numeroskopet – Onsdag d. 15. november 2023 kl. 10-17
Modul 4 – Udvidet Numerologisk Teori – Torsdag d. 16. november 2023 kl. 10-17
Modul 5 – Numerologien på Verdensplan – Torsdag d. 14. december 2023 kl. 10-17
Modul 6 – Årstalsrækker – Onsdag d. 24. + d. 25. januar 2024 kl. 10-17
Modul 7 – Karma og Skæbne Numerologisk – Torsdag d. 7. marts 2024 kl. 10-17
Modul 8 – Den Klassiske Metode – Onsdag d. 17. + d. 18. april 2024 kl. 10-17
Modul 9 – Numerologi i Praksis – Onsdag d. 15. maj 2024 kl. 10-18 (certificering)

Den Klassiske Numerolog Uddannelse - Instituttet for Numerologi

Den Klassiske Numerolog Uddannelse - Instituttet for Numerologi - Millicentt Rosamunde

Underviser & uddannelsesleder på KNU

Numerolog og psykolog Millicentt Rosamunde er underviser og uddannelsesleder på Den Klassiske Numerolog Uddannelse.

Millicentt har en akademisk baggrund som psykolog samt mange års erfaring med numerologiske sessioner. Siden 2015 har Millicentt undervist på KNU og været leder på den numerologiske rejse for de studerende.

Som en 9’er fra et 2’er år er Millicentt en naturlig leder og besidder kvaliteter som diplomatik, empati samt følelsesmæssig intelligens.

Du kan læse mere om Millicentt Rosamunde på hendes hjemmeside Numerologi.nu

Det er Millicentt der har udarbejdet materialet på KNU. Materialet er primært et resultat af den gamle overleverede numerologiske viden, herudover bliver de studerende præsenteret for Millicentts forskning i numerologien og øvrige spirituelle retninger som har berøringsflader med numerologien. Som forsker er Millicentt altid i gang med at undersøge aspekter af numerologien gennem hendes evigt voksende numerologiske bibliotek.

Undervisningen på KNU er tilrettet sådan at alle uanset forkundskaber kan deltage, da flere niveauer understøttes gennem opgaverne undervejs på forløbet. Millicentt har erfaring med at få alle på et differentieret hold med i fællesskabet og visdommen.

Numerolog og underviser på Match Numerolog Uddannelsen

En uddannelse til numerolog er ikke som en almindelig uddannelse. Det er lige så meget en transformerende personlig rejse. En uddannelse til klassisk numerolog er som en personlig rejse hjem til dig selv.

Den Klassiske Numerolog Uddannelse er en kompetencegivende uddannelse, som du kan bruge professionelt hvis du ønsker. Men vejen til at blive numerolog er ikke ligesom at tage en “normal” uddannelse som du måske kender fra handelsskolen eller universitet. Som numerolog studerende får du udover den nye viden også åbnet for en spirituel side i dig på en måde der vil være ny for dig. At lære numerologi kan igangsætte mange personlige processer, derfor er rummet hertil i behagelige private rammer sammen med en mindre gruppe.

Du kan læse mere meget om Den Klassiske Numerolog Uddannelse via guiden (se herunder) eller ved at kigge Millicentt Rosamundes hjemmeside.