Foreningen af Klassiske Numerologer - Instituttet for Numerologi

Foreningen af Klassiske Numerologer

Foreningen af klassiske numerologer er rettet mod de klassiske numerologer som ønsker at arbejde professionelt med numerologien, men alle certificerede klassiske numerologer er naturligvis meget velkomne.

Efter certificering som Klassisk Numerolog inviteres du ind i Foreningen.
Som medlem af Foreningen har du fortsat adgang til det store online site med opdateret uddannelsesmateriale; det vil sige i tilfælde af at nye hold får nyt materiale, så får foreningens medlemmer det også.

Herudover har du mulighed for at modtage supervision i det dertilhørende online Forum fra Millicentt Rosamunde samt sparre og netværke med andre numerologer, helt som du kender det fra uddannelsen.

Hvert år er der forskellige live begivenheder i foreningen, hvor Millicentt Rosamunde gennemgår evt. nyt indhold fra igangværende uddannelseshold, holder et oplæg, men herudover bruges tiden som ønskes af deltagerne, som fx sparring på kommende klientsessioner.

Foreningen har til formål at skabe en god ramme omkring livet som numerolog gennem et spændende og givende netværk af ligesindede. Sammen står vi stærkt og kan sprede numerologiens positive og opløftende budskab med et støttende netværk i ryggen.

Foreningen af Klassiske Numerologer - Instituttet for Numerologi

 

Du kan læse mere meget om Foreningen af Klassiske Numerologer ved at kigge forbi Millicentt Rosamundes hjemmeside.