Instituttet for Numerologi > Numerologi > Klassisk numerologi bruger ikke undervibrationer

Klassisk numerologi bruger ikke undervibrationer

Klassisk numerologi bruger ikke undervibrationer

I denne artikel svarer jeg på spørgsmål omkring “undernumeroskoper” og “undervibrationer”, som den såkaldte ny-numerologi er begyndt at anvende i Danmark. Jeg klargører også hvad den klassiske numerologi egentlig står for, hvad den beskæftiger sig med og hvad den ikke beskæftiger sig med.

Jeg vil komme ind på de to store numerologi systemer for at forklare i dybden hvorfor den klassiske numerologi ikke anvender de såkaldte undervibrationer og lignende opfindelser ved at ridse numerologiens historie op og de principper som numerologi bygger på.

Kort fortalt så anvender den klassiske numerology ikke de såkaldte undervibrationer fordi det ikke er en del af den klassiske lære om vibrationerne bag tallene.

Millicentt Rosamunde har skrevet denne artikel om numerologi.

Vær opmærksomhed på, at de “nye sandheder” inden for numerologi alle sammen forsøger at forklare når et numeroskop ikke dur, så du fx skal købe et nyt numeroskop. Desværre er der ny-numerologer der søger at fjerne fokus fra accept og ansvar for livslektioner til et evigt numerologi navneskifte fiks.

I sidste ende er du dog din egen guru smukke sjæl og du kan mærke om et fremtidigt navneskift føles rigtigt eller ej.

Du kan læse om betydningen af dine navne, om dine skæbneenergier her via den numerologiske navneberegner.

Læs hele Millicentt Rosamundes blog indlæg her: Klassisk numerology burger ikke undervibrationer.

 

Instituttet for Numerologi

Her på siden finder du altid et spændende udvalg af blog indlæg om numerologi og om spirituelle emner med berøringsflade til numerologien skrevet af Danmarks dygtigste numerologer, alle fra Instituttet for Numerologi i Danmark.

Find Numerolog siden er under Instituttet for Numerologi, der har til formål at gøre det let for dig som forbruger at finde en dygtig og kompetent samt uddannet og certificeret numerolog til dit navneskifte.

Siden fungerer som et kartotek hvor du kan finde den rette numerolog for dig.
Klik på Find Numerolog og lær numerologerne at kende.

Følg også med her på blog siden og lad numerologiens magi folde sig ud for dig.