Instituttet for Numerologi > Numerologi > Må man skifte navn når Merkur er i retrograd?

Må man skifte navn når Merkur er i retrograd?

Må man skifte navn når Merkur er i retrograd?

Merkur i retrograd er et fuldstændig almindeligt fænomen, som forekommer 3-4 gange om året. Hvis vi kigger på Merkur retrograd med et konstruktivt blik, er det tid til at vende blikket indad, fortsætte med at pleje igangværende projekter og til at gå dem efter i sømmene.

Millicentt Rosamunde har skrevet denne artikel om numerologi.

I denne artikel fortæller jeg hvorfor Merkur i retrograd er helt oplagt til at modtage en tolkning af din numerologiske essens eller til at modtage den navnesession du har gået og overvejet længe. Jeg deler den mytologiske aspekt af Mercur som Sjæleguide og hvordan den energi hænger sammen med en oplagt mulighed for at tilnærme dig en dybere forståelse af din sjæl og din vej.

Det eneste scenarie hvor jeg ville råde dig til at afvente med at booke din navneskifte session eller ændre dit navn numerologisk ville være hvis du først lige var stødt på numerologien under den retrograd periode. Det er fordi Merkur kigger bagud og indad under retrograd – ikke fremad. Derfor belønnes spontanitet ikke under retrograd.

Læs hele Millicentt Rosamundes blog indlæg her: Må man skifte navn når Merkur er i retrograd?

 

Instituttet for Numerologi

Her på siden finder du altid et spændende udvalg af blog indlæg om numerologi og om spirituelle emner med berøringsflade til numerologien skrevet af Danmarks dygtigste numerologer, alle fra Instituttet for Numerologi i Danmark.

Find Numerolog siden er under Instituttet for Numerologi, der har til formål at gøre det let for dig som forbruger at finde en dygtig og kompetent samt uddannet og certificeret numerolog til dit navneskifte.

Siden fungerer som et kartotek hvor du kan finde den rette numerolog for dig.
Klik på Find Numerolog og lær numerologerne at kende.

Følg også med her på blog siden og lad numerologiens magi folde sig ud for dig.