Instituttet for Numerologi > Numerologi > Merkur retrograd, indsigter og numerologisk navneskift

Merkur retrograd, indsigter og numerologisk navneskift

Merkur retrograd, indsigter og numerologisk navneskift

Jeg bliver ofte spurgt om man må skifte navn under Merkur i retrograd.

I langt de fleste tilfælde er det faktisk et super godt tidspunkt til at modtage din numerologiske navneskiftesession og til at foretage selve navneskiftet.

Merkur retrograd er en unik og skøn mulighed for at heale og modtage indsigter.

Læs mere om dette emne her og dyk også ned i den esoteriske fortælling om Merkur og hans rolle som budbringer.

Millicentt Rosamunde har skrevet denne artikel om numerologi.

Merkur vil gerne tage dig på en indre rejse, hvor de mørke hjørner af dig kan blive oplyst, forløst og healet. Retrograden er skabt til introspektion og indsigter ligesom dybere meditationer og dybere læring er mulig.

 

Merkur i retrograd medbringer mere langsom energi omkring kommunikation og det er oplagt tid til at gå ind i dine mange dybder og søge viden om dig selv.

Tiden er helt optimal til at modtage en tolkning af din numerologiske essens eller til at modtage den navnesession du har gået og overvejet længe.

Det eneste scenarie hvor jeg ville råde dig til at afvente med at booke din navneskifte session ville være hvis du først lige var stødt på numerologien under den retrograd periode og så derfra havde fundet den første og den bedste numerolog og ville lynhurtigt skifte navn.

Læs hele Millicentt Rosamundes blog indlæg her: Merkur retrograd, indsigter og numerologisk navneskift

 

Instituttet for Numerologi

Her på siden finder du altid et spændende udvalg af blog indlæg om numerologi og om spirituelle emner med berøringsflade til numerologien skrevet af Danmarks dygtigste numerologer, alle fra Instituttet for Numerologi i Danmark.

Find Numerolog siden er under Instituttet for Numerologi, der har til formål at gøre det let for dig som forbruger at finde en dygtig og kompetent samt uddannet og certificeret numerolog til dit navneskifte.

Siden fungerer som et kartotek hvor du kan finde den rette numerolog for dig.
Klik på Find Numerolog og lær numerologerne at kende.

Følg også med her på blog siden og lad numerologiens magi folde sig ud for dig.