Instituttet for Numerologi > Numerologi > Når Merkur er i retrograd – få en god periode

Når Merkur er i retrograd – få en god periode

Når Merkur er i retrograd – få en god periode

Merkur går retrograd 3-4 gange om året hvert år, så ca. 3-4 måneder hvert år har vi en retrograd Merkur energi.

Retrograd er et astrologisk udtryk, der betyder at en planet går baglæns. Det gør den naturligvis ikke i virkeligheden, men det ser sådan ud her fra Jorden, hvor vi befinder os, hvilket påvirker energien.

Når en planet går i retrograd, så bliver de områder og bevidstheder som planeten regerer over påvirket – det hele går mere langsomt. Merkur kontrollerer kommunikation, teknologi, transport og kontrakter.

Så for eksempel er miskommunikation, forsinkelser, uforudsete hændelser eller pludselige afbrudte kontrakter almindelige under retrograd.

Millicentt Rosamunde har skrevet denne artikel om numerologi.

Merkur, når den bevæger sig fremad, er en meget udadvendt og sprudlende energi. I retrograd tager Merkur lige en pause og vender blikket indad. Det betyder at når Merkur er i retrograd, så er fokus mere på at se indad, kigge på det gamle der kommer op, gamle projekter, relationer osv.

Alt nyt der startes under en Merkur retrograd periode kan komme med og/eller forårsage forsinkelser, forvirring og miskommunikation.

I denne artikel kan du læse om hvordan du kan få så god en retrograd periode som muligt. Hvad du med fordel kan gøre når Merkur er i retrograd og hvad du kan prøve at undgå under retrograd.

Læs hele Millicentt Rosamundes blog indlæg her: Når Merkur er i retrograd – få en god periode.

 

Instituttet for Numerologi

Her på siden finder du altid et spændende udvalg af blog indlæg om numerologi og om spirituelle emner med berøringsflade til numerologien skrevet af Danmarks dygtigste numerologer, alle fra Instituttet for Numerologi i Danmark.

Find Numerolog siden er under Instituttet for Numerologi, der har til formål at gøre det let for dig som forbruger at finde en dygtig og kompetent samt uddannet og certificeret numerolog til dit navneskifte.

Siden fungerer som et kartotek hvor du kan finde den rette numerolog for dig.
Klik på Find Numerolog og lær numerologerne at kende.

Følg også med her på blog siden og lad numerologiens magi folde sig ud for dig.