Instituttet for Numerologi > Numerologi > Navneændring på bryllupsdagen – numerologisk set

Navneændring på bryllupsdagen – numerologisk set

Navneændring på bryllupsdagen – numerologisk set

Et navn handler om identitet og fortæller altid en værdifuld historie.

I numerologien kigger vi på den vibration der ligger i dine navne og på hvordan den spiller sammen med din numerologiske essens, som udregnes på baggrund af din fødselsdato. Det fortæller noget om hvad du tiltrækker af tilbagevendende udfordringer i dit liv, den fortæller om din sundhed, din relation til dig selv og andre og meget mere end det.

Denne artikel handler om  konsekvenserne ved navneændringen på bryllupsdagen.

Millicentt Rosamunde har skrevet denne artikel om numerologi.

I Danmark har vi en lang tradition for at ændre efternavn, når vi bliver gift. Det markerer et skift i energi og skæbne – både samfundsmæssigt, identitetsmæssigt og vibrationsmæssigt.

Som numerolog har det altid skurret i mig, når folk uden omtanke ændrer deres navn i forbindelse med brylluppet. Det er vibrationsmæssigt set at spille hasard med parforholdet.

Når du ændrer dit navn, ændrer du din personlige frekvens på et meget dybt niveau. Helt generelt kan et navneskifte påvirke din relation til dig selv og din partner. Det er selvfølgelig utrolig individuelt og afhænger også af om du blot udskifter ét navn eller du har udskiftet eller tilføjet flere navne.

Langt de fleste får desværre tunge energier ind i deres navn i forbindelse med navneændring på bryllupsdagen.

Læs hele Millicentt Rosamundes blog indlæg her: Navneændring på bryllupsdagen – numerologisk set

 

Instituttet for Numerologi

Her på siden finder du altid et spændende udvalg af blog indlæg om numerologi og om spirituelle emner med berøringsflade til numerologien skrevet af Danmarks dygtigste numerologer, alle fra Instituttet for Numerologi i Danmark.

Find Numerolog siden er under Instituttet for Numerologi, der har til formål at gøre det let for dig som forbruger at finde en dygtig og kompetent samt uddannet og certificeret numerolog til dit navneskifte.

Siden fungerer som et kartotek hvor du kan finde den rette numerolog for dig.
Klik på Find Numerolog og lær numerologerne at kende.

Følg også med her på blog siden og lad numerologiens magi folde sig ud for dig.