Instituttet for Numerologi > Numerologi > Den klassiske numerologi – dogmer og visdom

Den klassiske numerologi – dogmer og visdom

Den klassiske numerologi – dogmer og visdom

Den klassiske numerologi er en ældgammel visdom, der dateres mange tusinder år tilbage. Gennem historien er denne gamle viden blevet videreformidlet og overleveret til særligt udvalgte individer, fra mester til elev. Det var kun helt særlige udvalgte, som modtog denne viden. I dag er det Instituttet for Numerologi, der værner om den gamle klassiske numerologiske viden.

Millicentt Rosamunde har skrevet denne artikel om numerologi.

Indenfor det spirituelle og numerologiske felt har der altid været personer, der føler sig magtfulde nok til at finde på deres egne numerologiske modeller og teorier.  Der har været en massiv vækst her i Danmark af numerologer, der er selvlærte eller numerologer der er “uddannede” af selvlærte numerologer, som løseligt baserer deres virke på den gamle klassiske lære om numeroskopet og navneskift, men som så herudover selv digter videre på teorierne efter forgodtbefindende.

Den klassiske numerologi - match numerolog Millicentt Rosamunde

Denne artikel handler om hvad den klassiske numerologi er og hvad den ikke er, herunder de strømninger indenfor det numerologiske felt som her sammenfattes til “ny-numerologi”.

Den klassiske numerologi bygger på særlige dogmer, der i overensstemmelse med den hellige geometri og andre skabelsesberetninger definerer numerologien og vibrationerne i vores verden, hvor ny-numerologien jævnligt opfinder nye “numerologiske sandheder” der erstatter tidligere “numerologiske sandheder” også fremsat af ny-numerologer.

Læs hele Millicentt Rosamundes blog indlæg her: Den klassiske numerologi – dogmer og visdom

 

Instituttet for Numerologi

Her på siden finder du altid et spændende udvalg af blog indlæg om numerologi og om spirituelle emner med berøringsflade til numerologien skrevet af Danmarks dygtigste numerologer, alle fra Instituttet for Numerologi i Danmark.

Find Numerolog siden er under Instituttet for Numerologi, der har til formål at gøre det let for dig som forbruger at finde en dygtig og kompetent samt uddannet og certificeret numerolog til dit navneskifte.

Siden fungerer som et kartotek hvor du kan finde den rette numerolog for dig.
Klik på Find Numerolog og lær numerologerne at kende.

Følg også med her på blog siden og lad numerologiens magi folde sig ud for dig.