Instituttet for Numerologi > Numerologi > Selvbillede og Kærlighed i Numeroskopet

Selvbillede og Kærlighed i Numeroskopet

Selvbillede og Kærlighed i Numeroskopet

Numerologisk set er der en sammenhæng mellem dit selvbillede og din åbenhed over for at modtage kærlighed. Mange af os er rigtig gode til at give til andre. Men er du lige så god til at tage imod hjælp, omsorg eller kærlighed fra andre?

Millicentt Rosamunde har skrevet denne artikel om numerologi.

Denne artikel handler om forskelle på grundenergierne når det kommer til at modtage og om hvad der påvirker dit selvbillede fra et numerologisk perspektiv. Numerologisk kan det forvrængede selvbillede ses som en slags blokering i dit system. Det er udtryk for et udviklingspunkt hos dig. Sådan en blokering kan for eksempel forårsages af en overvægt af maskulin energi i numeroskopet omkring selvbilledet, så der generelt er mere fokus på at gøre end at på at være.

Man kan fjerne blokeringen i numeroskopet gennem et numerologisk balanceret navneskifte. Når blokeringen er væk og andre mere nærende vibrationer er sat ind i numeroskopet i stedet for, så åbnes der op for en mere selvkærlig relation og et mere autentisk selvbillede.

Det er vigtigt at huske på, at eventuelle gamle traumer forsvinder ikke ved et navneskift, lige meget hvor godt numeroskopet er. Et harmonisk navneskifte kan dog muliggøre en healing som ikke før var mulig.

Læs hele Millicentt Rosamundes blog indlæg her: Selvbillede og Kærlighed i Numeroskopet

 

Instituttet for Numerologi

Her på siden finder du altid et spændende udvalg af blog indlæg om numerologi og om spirituelle emner med berøringsflade til numerologien skrevet af Danmarks dygtigste numerologer, alle fra Instituttet for Numerologi i Danmark.

Find Numerolog siden er under Instituttet for Numerologi, der har til formål at gøre det let for dig som forbruger at finde en dygtig og kompetent samt uddannet og certificeret numerolog til dit navneskifte.

Siden fungerer som et kartotek hvor du kan finde den rette numerolog for dig.
Klik på Find Numerolog og lær numerologerne at kende.

Følg også med her på blog siden og lad numerologiens magi folde sig ud for dig.