Instituttet for Numerologi > Numerologi > Numerologisk udrensning efter navneændring

Numerologisk udrensning efter navneændring

Numerologisk udrensning efter navneændring

Alle der ændrer navn ved den numerologiske personlige navneskifte session, oplever en udrensningsproces, hvor de gamle energier slipper og de nye integreres.

I denne artikel vil jeg udpensle nogle generelle træk og tendenser, som du kan forholde dig til i din numerologiske udrensning. Jeg vil gå ind på de fem niveauer, hvor numerologisk udrensning foregår: kropsligt, følelsesmæssigt, relationelt, mentalt og spirituelt.

Millicentt Rosamunde har skrevet denne artikel om numerologi.

I din udrensning hæves din vibration i verden og alt det som ikke længere er et vibrationsmæssigt match til dig justeres eller falder fra. De gamle energier slipper og kan derfor støje i en periode, som udrensningen markerer.

Vid at forandringen er til det bedre, selvom der kan være smerte forbundet med at slippe i en periode. Alt som kommer op i din udrensning, kommer for at vise dig en anden vej, så du kan komme tættere på dig selv og din højeste vej og formål. Du vil i resten af dit liv tiltrække ting, personer og hændelser, som du er et match til vibrationsmæssigt og som vil være støttende i forhold til at lære og udvikle dig mest muligt.

Det er vigtigt at huske, at din numerologiske udrensning, lige meget hvordan din unikke proces opleves, er kun midlertidig.

Læs hele Millicentt Rosamundes blog indlæg her: Numerologisk udrensning efter navneændring.

 

Instituttet for Numerologi

Her på siden finder du altid et spændende udvalg af blog indlæg om numerologi og om spirituelle emner med berøringsflade til numerologien skrevet af Danmarks dygtigste numerologer, alle fra Instituttet for Numerologi i Danmark.

Find Numerolog siden er under Instituttet for Numerologi, der har til formål at gøre det let for dig som forbruger at finde en dygtig og kompetent samt uddannet og certificeret numerolog til dit navneskifte.

Siden fungerer som et kartotek hvor du kan finde den rette numerolog for dig.
Klik på Find Numerolog og lær numerologerne at kende.

Følg også med her på blog siden og lad numerologiens magi folde sig ud for dig.