Instituttet for Numerologi > Numerologi > Penge, flow og numerologien

Penge, flow og numerologien

Penge, flow og numerologien

Numerologi arbejder med energi og penge er dybest set udtryk for en energi. Derfor kan du gennem et numerologisk navneskift transformere din økonomi. Det er også muligt at ændre din virksomheds energetiske tiltrækningspunkt for penge og flow gennem et numerologisk navneskift af virksomhedens navne.

Vær dog helt sikker på, at anvendelsen af numerologi på din privatøkonomi via dit personlige navn eller din virksomheds økonomiske landskab ikke er en slags tryllestav der med et enkelt trylleslag fremtryller penge – sådan fungerer det ikke.

Når det er sagt, så handler numerologiens anvendelse altid om at støtte op omkring energier, fjerne eventuelle blokeringer og fremme flow. Når der er blokeret energi, flyder tingene mindre glat – en blokering af energi kan hæmme energetisk flow og herunder penge flow.

Millicentt Rosamunde har skrevet denne artikel om numerologi.

I dag har jeg en sund økonomi og jeg nyder at have overskud og frihed. Sådan har det bestemt ikke altid været! Faktisk har mit liv været præget af store økonomiske udfordringer. Økonomi og penge har altid fyldt meget, men på en meget negativ måde.

Jeg arbejdede meget med loven om tiltrækning, med positive affirmationer, positiv tænkning og deslige, men lige meget hjalp det. Energimæssigt var jeg bare oppe imod nogle ret tunge energier og meget dybe overbevisninger som positive tanker alene altså ikke kunne opløse.

Læs hele Millicentt Rosamundes blog indlæg her: Penge, flow og numerologien.

 

Instituttet for Numerologi

Her på siden finder du altid et spændende udvalg af blog indlæg om numerologi og om spirituelle emner med berøringsflade til numerologien skrevet af Danmarks dygtigste numerologer, alle fra Instituttet for Numerologi i Danmark.

Find Numerolog siden er under Instituttet for Numerologi, der har til formål at gøre det let for dig som forbruger at finde en dygtig og kompetent samt uddannet og certificeret numerolog til dit navneskifte.

Siden fungerer som et kartotek hvor du kan finde den rette numerolog for dig.
Klik på Find Numerolog og lær numerologerne at kende.

Følg også med her på blog siden og lad numerologiens magi folde sig ud for dig.